Započnite karijeru. Ne samo posao.

Šest uposlenika za stolom tokom radionice

Stvarajte budućnost s nama.

Želimo promijeniti budućnost na bolje. Želimo stvoriti svijet bez duga. To nam je svrha. To nas vodi iz dana u dan. I uvijek tražimo najbolje talente u okolini da bi pomogli našim potrošačima u plaćanju obaveza na pametan način koji odgovara njihovim potrebama. Od operacijskih konsultanata do kreativnih tehnologa, od stratega do vođa mase, od finansijskih eksperata do eksperata pozivnih centara. Mislioci, stvaraoci, presudni igrači: dobrodošli. Jer znamo: samo zajedno možemo stvoriti svijet bez dugova. Liči na Vas?

Pridružite nam se!

Naučnici u izgradnji robota

Za svijet bez duga.

Šta nas vodi? Koji je krajnji cilj više od 7.000 uposlenika širom svijeta, svaki dan? Odgovor je: za svijet bez duga. Ovo nam je svrha, naš korporativni duh, koji nam daje jasno definisanu misiju. To je dio našeg DNK, i srce EOS-a.

Naše vrijednosti

 • Za svijet bez duga

  Mi profesionalno obavljamo svoj posao, kako bismo bili na usluzi Vama.

  Za svijet bez duga, mi imamo ljude koji sa srcem rade sve što rade. Ovdje u EOS-u. Svuda u svijetu. Razumijemo ljudske potrebe i poslovne potrebe - i kombinujemo ovu stručnost za rješenja koja su dobra za svakoga. 

   

 • Osjetite naš puls: EOS-ova misija. Imajte povjerenje, ispunjavajte obećano, volite da učite, stremite savršenstvu, prigrlite promjenu, podijelite svoje znanje i budite neustrašivi

  Naša bit

  Imamo sedam moćnih principa koji su vodilja svima u EOS-u: naši otkucaji srca. Stvorili smo ih zajedno jer je to način za zajednički rad koji želimo. Danas i u budućnosti. Pridružite se timu

EOS: Časopis.

Više

POSTAVKE KOLAČIĆA

Na na našoj web stranici koristimo kolačiće da bismo vam omogućili najbolju moguću posjetu. To obuhvata kolačiće koji su potrebni za rad web stranice, kolačiće koji se upotrebljavaju samo u anonimne statističke svrhe, kolačiće koji se upotrebljavaju za postavke udobnosti i kolačiće koji se upotrebljavaju za osiguravanje personalizovanog sadržaja na osnovu interesovanja. Sami možete odlučiti da li želite dozvoliti korištenje statističkih kolačića, kolačića udobnosti i marketinških kolačića. Osim toga, u svakom trenutku možete promijeniti/opozvati vašu saglasnost u opciji Promjena postavki kolačića na dnu web stranice. Dodatne informacije možete pronaći u odjeljku Pravila zaštite privatnosti.

Obavezni kolačići

Mi koristimo obavezne kolačiće. Ovi kolačići su neophodni za rad i osnovne funkcije web stranice. Prvenstveno, omogućavaju funkcije koje su u vezi sa sigurnošću naše web stranice.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.

Kolačići udobnosti

Ako dozvolite korištenje kolačića udobnosti, možemo vam olakšati upotrebu web stranice. Ako ponovo posjetite našu web stranicu kako biste koristili naše usluge, ona će automatski prepoznati da ste nas već ranije posjetili, a podaci i postavke koje ste unijeli bit će automatski prepoznati, pa ih nećete morati ponovo unositi. Na primjer, na taj način prilikom ponovne posjete nećete morati ponovno unositi svoje korisničke podatke, nego ćete moći pristupiti podacima koje ste već unijeli. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.

Statistički kolačići

Statističke kolačiće koristimo za poboljšanje naše ponude, osiguravanje dizajna na osnovu potreba i neprestano optimizovanje web stranice. 
U tu svrhu prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analitiku, na primjer za određivanje prometa na web stranici i ponašanje korisnika, kao i poboljšanje sadržaja i iskustva na web stranici.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.

Marketinški kolačići

Marketinške kolačiće koristimo da bismo vam prilikom posjete našoj web stranici mogli pružiti relevantan sadržaj na osnovu interesovanja.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.