Šest uposlenika za stolom tokom radionice

Započnite karijeru. Ne samo posao.

Stvarajte budućnost sa nama.

Želimo promijeniti budućnost na bolje. Želimo stvoriti svijet bez dugova. To nam je svrha. To nas vodi iz dana u dan. I uvijek tražimo najbolje talente u okolini da bi pomogli našim potrošačima u plaćanju računa na pametan način koji odgovara njihovim potrebama. Od operacijskih konsultanata do kreativnih tehnologa, od stratega do vođa mase, od finansijskih eksperata do eksperata pozivnih centara. Mislioci, stvaraoci, presudni igrači: dobrodošli. Jer znamo: samo zajedno možemo stvoriti svijet bez dugova. Liči na vas?

Pridružite nam se!

Naučnici u izgradnji robota

Za svijet bez duga.

Šta nas vodi? Za što se trudi više od 7.000 uposlenika širom svijeta, svaki dan? Odgovor je: za svijet bez duga. Ovo nam je svrha, naš korporativni duh, koji nam daje jasno definisanu misiju. To je dio našeg DNK, i srce EOS-a.

Naše vrijednosti

  • Za svijet bez duga

    Mi smo poslovni ljudi posluju s ljudima.

    Radi svijeta bez dugova postavljamo ljude u srce svega što radimo. Ovdje u EOS-u. Svuda u svijetu. Razumijemo ljudske potrebe i poslovne potrebe - i kombinujemo ovu stručnost za rješenja koja su dobra za svakoga. 

  • Osjetite naš puls: EOS-ova misija. Imajte povjerenje, ispunjavajte obećano, volite da učite, stremite savršenstvu, prigrlite promjenu, podijelite svoje znanje i budite neustrašivi

    Naš puls

    Imamo sedam moćnih principa koji su vodilja svima u EOS-u: naši otkucaji srca. Stvorili smo ih zajedno jer je to način za zajednički rad koji želimo. Danas i u budućnosti. Pridružite se timu