Ljudski resursi
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Karijera
  2. Brend poslodavca

EOS - pouzdan poslodavac

Postanite dio našeg dinamičnog i brzo rastućeg tima

EOS grupa je vodeći međunarodni pružatelj individualnih usluga vezanih za ukupni ciklus trajanja odnosa sa klijentima – od pridobijanja klijenata do obrade elektronskog plaćanja, te naplate i faktoringa. Pomažući drugim preduzećima da sačuvaju svoju likvidnost, znatno doprinosimo funkcionisanju globalnih ekonomija. Kao dio Otto grupe, EOS neprekidno postavlja visoke standarde u ozbiljnosti, održivosti i etici u svojoj branši.

Kao dio ove brzo rastuće i uspješne grupe, EOS Matrix BIH svojim zaposlenima nudi pravo okruženje za razvoj svojih jakih strana i mogućnost da budu dio globalno uspješnog tima.

Zaposleni u preduzeću EOS, posvećeni vrijednostima

Svoje ponašanje prema klijentima i zaposlenima nismo samo definisali u EOS Vrijednostima , nego i u EOS Misiji, koja razjašnjava visoke standarde koje smo sami sebi postavili.

Pouzdani, ugledni i puni razumijevanja: ako ste zaposleni u preduzeću EOS i Vi posjedujete atribute koji našu poslovnu kulturu čine onakvom kakva jeste i pomažete da nađemo najbolja rješenja za naše klijente.

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings