Ljudski resursi
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Karijera
  2. Mogućnosti zapošljavanja

Mogućnosti zapošljavanja u preduzeću EOS Matrix BIH

Postoji nekoliko načina da podržite naš tim!

Tražite novi izazov? Želite raditi za uspješan tim koji je dio globalne mreže? Otvoreni ste i sposobni da komunicirate? Takođe želite preuzimati odgovornost? Onda možda želite pregledati naša otvorena radna mjesta i pronaći izvrstan novi posao.

Poslovi u sektoru naplate su često raznovrsniji nego što to možda mislite. Pregovarač za postizanje prijateljskog poravnanja dugova, službenik koji se bavi sudskim sporovima, privatni istražitelj koji istražuje lične podatke ili upravljanje timom: sve su ovo poslovi za koje će Vas preduzeća i Grupa moći obučiti.

Razvijte Vaše vještine – sa preduzećem EOS Matrix BIH

Cilj nam je obučiti sve zaposlene u jednoj od profesija, razviti njihove vještine i dopustiti im da izraze svoje talente – bilo da ste završili stupanj visokog obrazovanja ili ne. Ako ste pametni, dinamični i spremni da preuzmete odgovornost, mi ćemo Vas pratiti na svakom koraku Vašeg puta.

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings