Dužnici
+387 33 569 282 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Kompanija
  2. Kvalitet

Finansijske usluge sa srcem i razumom

EOS Matrix BIH: Vaš partner za finasijska rješenja

Sa srcem i razumom u finansijskim poslovima: ova izjava sažima naše razumijevanje posla. Mi smo stručnjaci u onome što radimo i cilj nam je zadovoljiti standarde visokog kvaliteta. Kao dio EOS grupe posvećeni smo jasno definisanim vrijednostima na koje se možete osloniti. One su zajednički nazivnik načina na koji radimo i postavljamo okvire za sve što radimo.

Vodeći principi EOS grupe su fokusiranost i razumijevanje. Fokusiranost, jer naše zadatke pouzdano i odlučno vidimo sve do uspjeha. Razumijevanje, jer na svaku situaciju odgovaramo raznovrsnošću i otvorenim umom, kako bismo pronašli optimalno rješenje za sve naše partnere. Sa našim partnerima sarađujemo kao pružatelji usluga i kao partneri, a dužnike smatramo klijentima naših klijenata. Naš fokus leži na pronalaženju kooperativnih rješenja za sve umiješane strane.

Jasne vrijednosti, visoki kvalitet

Međunarodne vrijednosti EOS grupe su zapisane u Kodeksu ponašanja koji služi kao vodič u našem svakodnevnom poslu. U Kodeksu je propisan način na koji preduzeće EOS radi i kako se ponašamo prema našim klijentima i dužnicima, kao i našim saradnicima i partnerima: sa visokim standardima i velikim poštovanjem.

Ovo su glavni faktori našeg uspjeha:

  • Razvijamo individualna rješenja za svakog klijenta.
  • Oslanjamo se na obučeno osoblje i podržavamo najbolje vrijednosti našeg tima, koncentrišući se na pomirljiv i prijateljski dijalog sa svim stranama.
  • Poštujemo Vaše klijente i tražimo rješenje prikladno individualnoj situaciji svake uključene strane.
Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings