Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Mediji
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Kompanija
  2. Mediji
  3. Publikacije

Upoznajte nas bolje čitanjem naših publikacija

Činjenice, brojke i informativne novosti preduzeća EOS

Naše publikacije Vam daju interesantan uvid u preduzeće EOS i usluge koje nudimo. Saznajte ko smo, šta radimo i kako radimo, te šta naši klijenti kažu o nama.

Nadamo se da ćete uživati u čitanju naših EOS publikacija.

EOS Uvidi

Naš godišnji izvještaj ‘Uvidi’ predstavlja sažetak svega što se dogodilo u prošloj finansijskoj godini. Saznajte više o preduzeću EOS u člancima o našim uslugama i izvještajima, te putem brojki i slika. Godišnji izvještaj EOS grupe možete naručiti od Vaše lokalne kontakt osobe ili putem emaila: presse@eos-solutions.com. Takođe sasvim jednostavno ovdje i sada možete čitati trenutno online izdanje publikacije ‘Uvidi’:

Annual report

Brošura

Život je pun odluka. EOS ih čini jednostavnijima. Naša brošura Vas informiše o načinu na koji radimo - kako razmišljamo i kako se ponašamo. Takođe ćete saznati šta možemo učiniti za Vas.

image brochure (english)

EOS Journal

Magazin za naše klijente se objavljuje četiri puta godišnje, pružajući Vam uvid u ono što se dešava iza scene, te vrijedne informacije o našim uslugama. EOS Journal sadrži aktuelne informacije o preduzeću kao i dobro istražene i uzbudljive članke o poslovanju i lifestyle članke. EOS Journal možete naručiti od Vaše lokalne kontakt osobe ili putem emaila: presse@eos-solutions.com. Takođe sasvim jednostavno ovdje i sada možete čitati trenutno online izdanje magazina EOS Journal:

client magazine

Društveni mediji

Pratite nas putem društvenih medija i redovno dobijajte aktuelne informacije:

Facebook: www.eos-solutions.com/facebook-eosgroup
Twitter: www.eos-solutions.com/twitter-eosgroup
Xing: www.eos-solutions.com/xing
LinkedIn: www.eos-solutions.com/linkedin 
Google+: http://bit.ly/vMdVYC

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings