Dužnici
+387 33 569 282 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Usluge
  2. Marketinške informacije
  3. Provjera valjanosti adresa

Provjera valjanosti adresa preduzeća EOS: budite sigurni da Vaši klijenti dobijaju Vaše pošiljke

Smanjite broj vraćenih pošiljki provjerom valjanosti adresa Vaših klijenata

Ako poslujete sa prodajom na daljinu putem kataloga ili Interneta, potrebna Vam je provjera valjanosti adresa: ne samo Vaši proizvodi nego i pošiljke i računi će samo stići do Vaših kupaca ako poznajete njihovu važeću adresu. Zbog toga je potrebna vrlo brižljiva provjera adresa Vaših klijenata.

Tačne i aktuelne adrese klijenata umanjuju gubitke i sprječavaju sporna potraživanja koja mogu nastati ako računi ne stižu na adresu primaoca. EOS Matrix BIH provjerava bazu adresa Vašeg preduzeća kako bi osigurao da se pošiljke tačno dostavljaju.

Provjera valjanosti adresa putem preduzeća EOS: tačno, aktuelno, efikasno

Mi smo stručnjaci u provjeri valjanosti adresa. Postoji li navedeno mjesto? Podudaraju li se grad i poštanski broj? Da li postoje navedeni broj i ulica?

Osim provjere da li su adrese valjane, mi Vas takođe obavještavamo kada se klijent preseli. Ako pronađemo greške u Vašoj bazi podataka, ispravljamo ih i tako osiguravamo da Vaše pošiljke dospiju do primaoca.

Vaše prednosti: aktualiziramo i ispravljamo Vašu bazu podataka i osiguravamo da Vaše pošiljke dospijevaju na njihovo odredište. Ovu uslugu možete koristiti jednom ili u redovnim vremenskim intervalima.

Kontaktirajte nas: rado ćemo Vam dati informacije o našoj usluzi provjere valjanosti adresa.

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings