Dužnici
+387 33 569 282 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Usluge
  2. Upravljanje potraživanjima

Upravljanje potraživanjima iz firme EOS Matrix BIH

Povrat spornih potraživanja – za poboljšan novčani tok

Upravljanje potraživanjima sprječava prekide novčanih tokova uzrokovanih neplaćenim potraživanjima, u preduzećima bilo koje veličine. Istovremeno je vrijeme potrošeno na obradu neplaćenih računa prilično veliko.

Bilo da ste malo ili srednje preduzeće, veliko preduzeće ili grupa, EOS Matrix BIH Vam nudi individualna i sistematična rješenja upravljanja potraživanjima. Tokom ovog postupka, ne profitirate samo iz našeg dugogodišnjeg iskustva nego i iz međunarodne mreže EOS grupe. Kada se oslonite na našu stručnost, možete se posvetiti Vašem glavnom poslovanju.

EOS Matrix BIH djeluje na svim nivoima ciklusa naplate

Bilo da nam ustupite Vaše portfolije ili dodijelite mandat za njihovo upravljanje, EOS Matrix BIH, nudeći Vam visoku stručnost i individualna rješenja, Vam pomaže pri osiguranju likvidnosti. Koristimo moderne metode kao što su opomene, naplata putem emaila ili tekstualnih poruka, te naravno podešavamo svoje usluge prema Vašim posebnim potrebama.

Također možete računati na našu intuiciju i taktičnost. Preduzimamo sve korake kako bi Vaš imidž prvobitnog vjerovnika ostao netaknut, bez obzira o čemu se radilo.

EOS Matrix BIH – pouzdani stručnjaci za upravljanje potraživanjima

EOS Matrix BIH posjeduje znatno iskustvo u upravljanju potraživanjima. Mi smo među vodećim preduzećima za naplatu potraživanja u Bosni i Hercegovini i specijalizirani smo za nekoliko oblasti kao što su upravljanje potraživanjima (B2B i B2C), upravljanje informacijama i upravljanje novčanim tokovima, koje uključuje kreditna potraživanja od firmi i lična potraživanja.

Bez obzira na to koja oblast Vas interesuje: obratite nam se, rado odgovaramo na sva Vaša pitanja vezana za upravljanje potraživanjima.

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings