Dužnici
+387 33 569 282 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Usluge
  2. Upravljanje potraživanjima
  3. Konsalting i obuka

Učite od stručnjaka za naplatu potraživanja

Naš program konsaltinga i obuke je koncipiran da Vam pomogne da sami sebi pomognete. Nudimo alate i znanje za poboljšanje načina upravljanja Vašim potraživanjima i za povećanje Vaše efikasnosti.

Pregled procesa naplate

Naši iskusni konsultanti mogu pregledati Vaše postojeće procedure i detaljno provjeriti postupke naplate Vaše organizacije. Posjedujemo međunarodno iskustvo za davanje izvještaja sa preporukama za poboljšanje djelotvornosti i efikasnosti tokom procesa naplate.

Obuka vršenja naplata – EOS akademija:

Nudimo široku lepezu seminara, kako bismo Vam pomogli pri upravljanju potraživanjima u Vašem preduzeću. Program uključuje telefonsku komunikaciju i tehnike pregovaranja. Fokus leži na povećanju efikasnosti i djelotvornosti naplate uz istovremeno naglašavanje očuvanja zadovoljstva klijenata i odnosa sa njima.

Obuka pokriva osam koraka postupka naplate: naplata putem telefona, najčešći razlozi nemogućnosti plaćanja dugova, tehnike pregovaranja putem igranja uloga, rasprave i druge interaktivne metode.

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings