Dužnici
+387 33 569 282 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Usluge
  2. Upravljanje potraživanjima
  3. Međunarodna naplata potraživanja

Međunarodna naplata potraživanja putem preduzeća EOS

Lokalni kontakti, međunarodna stručnost

Mi u preduzeću EOS vjerujemo da međunarodni ciljevi zahtijevaju međunarodna rješenja, a da inostrana potraživanja zahtijevaju međunarodnu naplatu potraživanja. Znamo da jezičke barijere, kulturološke različitosti, različiti zakoni i geografska udaljenost mogu predstavljati izazov.

S EOS-om, prebacivanje potraživanja je jednostavno – bez obzira radili se o inozemstvu ili lokalnom području. U polju međunarodne naplate potraživanja nudimo dva fleksibilna rješenja za naše međunarodne klijente: Rješenje za prekogranične i zajedničke usluge!

Rješenje za prekogranične usluge: mislite globalno, djelujte lokalno

U oblasti prekogranične naplate potraživanja nudimo izvrsno rješenje. Nije važno koliko jezika govori klijent koji Vam duguje novac, uz našu pomoć potreban Vam je samo jedan. Garantujemo da ćete dobiti lokalnu kontakt osobu u Vašoj zemlji za cijelu oblast upravljanja međunarodnim potraživanjima.

Osiguravamo da kontakt sa klijentima koji Vam duguju novac posjeduje taktičnost, integritet i profesionalnost. Cilj nam je postignuti rješenje sa kojim su sve strane zadovoljne. Upoznati smo sa različitim pravnim sistemima i govorimo jezik Vaših klijenata. Postupak međunarodne naplate potraživanja se obavlja lokalno. Na ovaj način garantujemo pravnu stručnost uz poštivanje lokalnih mentaliteta, a Vi direktno profitirate iz našeg obimnog iskustva i lokalnog znanja. Vaša lokalna kontakt osoba:

Ivana Ninić: i.ninic@eos-matrix.com

Rješenje za zajedničke usluge: proces harmonizacije u cijeloj grupi, regionalni fokus

Vaš Centar zajedničkih usluga opremamo infrastrukturom i tehnologijom kako bi se optimizirala globalna strategija naplate potraživanja, što uvijek zavisi od vaših struktura u inozemstvu i specifičnih potreba. Upravljanjem vašim naplatama potraživanja iz inozemstva pomoću Rješenja za zajedničke usluge koje pripadaju EOS Global Collection, poboljšaćete efikasnost i podići nivo standardizacije i transparentnosti u procesu naplate potraživanja u cijeloj svojoj grupi. Mreža EOS Global Collection nudi domaće stručnjake u više od 180 zemalja. Vaši lokalni ogranci mogu razgovarati o svojim slučajevima potraživanja sa lokalnom osobom za kontakt koja je zadužena za vaše dokumente na regionalnom nivou. Zajedno s okvirnim ugovorom na nivou grupe i sistemom centralnog izvještavanja, EOS pruža savršeno rješenje za vaš Centar zajedničkih usluga.

Poslovno rješenje orijentirano prema klijentu

  • Globalni okvirni ugovor s vašim Centrom zajedničkih usluga
  • Kontakt osoba iz regije za operativne razgovore
  • Potpuno automatizirana komunikacija i protok predaje slučajeva
  • Izvještavanje na grupnom nivou

Inovativna tehnologija za međunarodnu naplatu potraživanja

Naša IT platforma optimizira globalne protoke posla upravljajući automatskim prenosima slučajeva među partnerima širom svijeta. Platforma omogućava direktnu, transparentnu i komunikaciju u stvarnom vremenu. EOS Global Collection

Međunarodna naplata potraživanja sa preduzećem EOS – kvalitet u koji se možete pouzdati

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings