Dužnici
+387 33 569 282 Pošalji poruku
Klijenti
+ 387 33 569 250 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Radujemo se što ćemo se uskoro čuti.

  1. Usluge
  2. Upravljanje potraživanjima
  3. Naplata potraživanja

Naplata potraživanja sa srcem i razumom

EOS Matrix BIH upravlja Vašim neplaćenim računima

Kada klijenti ne plaćaju na vrijeme, rizikujete Vašu likvidnost, te naplata potraživanja postaje obavezna: prekidi u plaćanju su najčešći uzrok insolvencija i ugrožavaju novčane tokove preduzeća bez obzira na njegovu veličinu.

Zbog toga je profesionalna naplata potraživanja veoma značajna aktivnost. Preduzeće EOS Matrix BIH je osnovano 2011. g. u Sarajevu i posjeduje značajno iskustvo i strukovnu stručnost u oblasti naplate potraživanja u Bosni i Hercegovini. Uz našu lokalnu stručnost dodatno ćete profitirati od međunarodne mreže EOS grupe.

Uz našu pomoć osiguravate predstojeća plaćanja, što Vam omogućava da se posvetite Vašem glavnom poslovanju. Naši stručnjaci su tu da Vam pomognu pri povratu potraživanja od privatnih lica (B2C) kao i od poslovnih (B2B) klijenata.

Oslonite se na našu stručnost pri naplati potraživanja

Pri procesu naplate potraživanja mi kontaktiramo klijente koji duguju novac putem pismenih podsjetnika, telefonski i direktnim razgovorima. Uz ove tradicionalne metode koristimo moderne alate upravljanja potraživanjima kao što su podsjetnici putem emaila. Naš glavni cilj je osiguranje plaćanja Vaših potraživanja. Istovremeno smo svjesni važnosti očuvanja postojećih poslovnih odnosa. Zbog toga je naš cilj povrat potraživanja bez ugrožavanja odnosa između Vas i Vašeg klijenta.

Prema Vašim klijentima se odnosimo ljubazno, imajući uvijek u vidu njihove pojedinačne situacije. Pažljivo se trudimo ponovo uspostaviti odnos sa Vašim klijentima, tako da možemo s njima razgovarati i pronaći rješenja u obostranu korist, koja će pomoći pri Vašoj likvidnosti, uzimajući u obzir klijentove mogućnosti plaćanja.

Naplata potraživanja putem preduzeća EOS Matrix BIH – Vaše prednosti:

  • Stičete fleksibilnost: oslanjajući se na iskustvo naših kvalifikovanih saradnika, možete se posvetiti Vašim glavnim poslovima.
  • Profitirate iz naše profesionalnosti: EOS upravljanje potraživanjima koristi vrlo efikasna, specijalizirana softverska rješenja.

Osiguravate konkurencijske prednosti: sa uslugom naplate potraživanja preduzeća EOS Matrix BIH poboljšavate likvidnost i brže postižete Vaše ciljeve.

Zatvori Kompanija EOS koristi kolačiće da bi vam mogla ponuditi najbolju moguću uslugu. Nastavkom korištenja ovog web-mjesta potvrđujete svoju saglasnost da smijemo smještati kolačiće na vaše računalo i koristiti ih. To možete promijeniti u svakom trenutku, putem podešenja za kolačiće.cookie settings