Izvanredni u upravljanju Vašim potraživanjima.

Nasmiješeni uposlenici na sastanku

Stvaramo Vam protok gotovine.

Eksperti smo u oblasti međunarodnim upravljanjem potraživanja: povjerenička naplata, otkup potraživanja i delegiranje poslovnih procesa. Sa skrojenim uslugama za poslovne kupce i potrošače. Stvaramo nepogrejšiva rješenja koja Vam omogućavaju protok gotovine. Uvijek na način koji odgovara Vama i Vašim kupcima. Zato što znamo da su današnji dužnici Vaši sutrašnji klijenti. A Vi možete da se koncentrišete na budući rast svoje kompanije. Zvuči dobro?

Ovdje se nalazimo u Bosni i Hercegovini.

 • EOS Matrix d.o.o. Sjedište

  Trg solidarnosti 2a
  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Telefon: +387 33 846 975

  infoba@eos-bih.com

  Ponedjeljak – Petak:
  08:00  - 20:00

  Za posjetioce:
  08:00   - 16:00

Naši događaji. Dobro došli.

Prikaži više

EOS: Časopis.

Više

POSTAVKE KOLAČIĆA

Na na našoj web stranici koristimo kolačiće da bismo vam omogućili najbolju moguću posjetu. To obuhvata kolačiće koji su potrebni za rad web stranice, kolačiće koji se upotrebljavaju samo u anonimne statističke svrhe, kolačiće koji se upotrebljavaju za postavke udobnosti i kolačiće koji se upotrebljavaju za osiguravanje personalizovanog sadržaja na osnovu interesovanja. Sami možete odlučiti da li želite dozvoliti korištenje statističkih kolačića, kolačića udobnosti i marketinških kolačića. Osim toga, u svakom trenutku možete promijeniti/opozvati vašu saglasnost u opciji Promjena postavki kolačića na dnu web stranice. Dodatne informacije možete pronaći u odjeljku Pravila zaštite privatnosti.

Obavezni kolačići

Mi koristimo obavezne kolačiće. Ovi kolačići su neophodni za rad i osnovne funkcije web stranice. Prvenstveno, omogućavaju funkcije koje su u vezi sa sigurnošću naše web stranice.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.

Kolačići udobnosti

Ako dozvolite korištenje kolačića udobnosti, možemo vam olakšati upotrebu web stranice. Ako ponovo posjetite našu web stranicu kako biste koristili naše usluge, ona će automatski prepoznati da ste nas već ranije posjetili, a podaci i postavke koje ste unijeli bit će automatski prepoznati, pa ih nećete morati ponovo unositi. Na primjer, na taj način prilikom ponovne posjete nećete morati ponovno unositi svoje korisničke podatke, nego ćete moći pristupiti podacima koje ste već unijeli. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.

Statistički kolačići

Statističke kolačiće koristimo za poboljšanje naše ponude, osiguravanje dizajna na osnovu potreba i neprestano optimizovanje web stranice. 
U tu svrhu prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analitiku, na primjer za određivanje prometa na web stranici i ponašanje korisnika, kao i poboljšanje sadržaja i iskustva na web stranici.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.

Marketinški kolačići

Marketinške kolačiće koristimo da bismo vam prilikom posjete našoj web stranici mogli pružiti relevantan sadržaj na osnovu interesovanja.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovdje.