Dva klijenta na pultu zajednički čitaju dokument

Dobili ste opomenu.
Zašto je to tako?

Jednostavno je. Nešto ste od nekoga kupili i niste platili obavezu. Možda ste i zaboravili. Sada je taj neko zamolio nas za pomoć. Zato je naše ime na pismu. Ali također ćete pronaći i ime vjerovnika na pismu. Samo pogledajte. Šta slijedi? Pomoći ćemo da platite Vašu obavezu. Sve što treba da uradite jeste: stupite u kontakt. Zajedno ćemo pronaći rješenje koje odgovara objema stranama. Naša svrha je: svijet bez duga, i htjeli bi da Vas oslobodimo od dugova. Rado ćemo Vam pomoći.

Vaša pitanja. Naši odgovori.

Jednostavno je. Najbrži i najčešći način je jednokratna isplata. Možete platiti obavezu odjednom. Ili na rate. Kontaktirajte nas radi otplatnog plana koji odgovara Vašim potrebama. Zajedno ćemo pronaći rješenje koje odgovara objema stranama. 

Jednokratna isplata: Uzmite naše pismo, pogledajte broj zahtjeva i izaberite način plaćanja.
Za lokalne uplate, plaćanje možete izvšiti putem računa otvorenih u bankama:


Naziv banke: Intesa Sanpaolo Banka d.d. BIH, račun:154160200362507

Naziv banke: Raiffeisen BANK d.d. BIH, račun: 1610000090400034

Naziv banke: ASA Banka d.d. Sarajevo, račun: 1340011120358030

Naziv banke: Unicredit Banka a.d., račun: 5517902222060939

Navedite primaoca uplate:

EOS MATRIX DOO Sarajevo - EOS MATRIX LTD. Sarajevo


Za inostrane uplate slijedite uputstva:
Naziv banke: Intesa Sanpaolo Banka d.d.  Bosna i Hercegovina
SWIFT CODE: UPBKBA22
IBAN: BA 39 154160200362507
EOS MATRIX DOO SARAJEVO - EOS MATRIX LTD.  SARAJEVO

Uzmite naše pismo, pogledajte broj zahtjeva i stupite u kontakt. Hvala.
Ne. Vaš izvorni vjerovnik je nas zamolio za pomoć. Njihovo ime je i dalje na našem pismu. Ali oni žele da mi upravljamo uplatama. To je jedina šansa da stvari idu usmjereno i jednostavno. Molimo, kontaktirajte nas. Hvala.
Molimo Vas nemojte. Većina to radi jer je to nepoznata i neugodna situacija. Ali bez brige, možemo Vam pomoći da se to prebrodi. Radili smo to milion puta. I dat ćemo Vam vremena za odgovore na sva Vaša pitanja. Jedno možemo odmah odgovoriti: šta ako sve ignorišem? Pa, što je duži proces, veći su troškovi. Možete ignorisati naša pisma, e-poštu i pozive - ali ako nam ponestane opcija, EOS ima pravo da pokrene pravni proces. A to znači da se uključuju advokati. Oni imaju nalog - to je nešto kao sudska odluka - u kojoj se kaže da morate platiti, i koliko. Svi sudski troškovi će se dodati na račun.
Dobra stvar je: možete sve to ignorisati ako ne ignorišete nas. Pravovremen kontakt sa nama će spriječiti pravni proces i smanjiti troškove. Samo nas kontaktirajte - rado ćemo pomoći.
Pa, počnimo sa lošim vijestima: vjerovatno ćete na kraju platiti više.
Evo zašto: dobili ste proizvod ili uslugu od nekoga, ali niste platili ili niste mogli platiti obavezu. Ili ste jednostavno zaboravili. To je ljudski. Svi zaboravljamo s vremena na vrijeme. Zato Vas je neko ponovo upitao da izmirite obavezu. I niste. Opet. Sada je taj neko zamolio nas za pomoć, radi čega vas napominjemo. I napomenut ćemo Vas još par puta. To je Vaša šansa da se potražnja sredi prije nego se umiješa sud. Ako to ne učinite, imajte na umu: što je duži proces, veći su troškovi. Možete ignorisati naša pisma, e-poštu i pozive - ali ako nam ponestane opcija, EOS ima pravo da pokrene pravni proces. Dobijete nalog - to je nešto kao sudska odluka - u kojoj se kaže da morate platiti, i koliko. Svi sudski troškovi će se dodati na račun.


Završimo sa dobrim vijestima: kao što ste mogli primijetiti, dosta smo se potrudili da Vam objasnimo proces, korak po korak. I utrošit ćemo i više vremena da Vam objasnimo sve opcije telefonom ili lično u našim kancelarijama. Pravovremen kontakt sa nama će spriječiti pravni proces i smanjiti troškove. Samo nas kontaktirajte - rado ćemo pomoći. 
Ne brinite: naći ćemo rješenje. Obećavamo. Naš je posao da Vas oslobodimo neplaćenih obaveza. I već smo pomogli milionima potrošača. Ne sa rješenjima za sve, nego skrojenim za vas. Na primjer: ako ne možete platiti puni iznos, podijelit ćemo ga u rate koje Vam odgovaraju. I bez obzira na to kolika je mala prva rata, to je početak. Početak ka budućnosti koja Vas oslobađa tereta dugovanja. Početak koji čini da se dobro osjećate, korak po korak. Samo razgovarajte s nama: mi smo stvarni ljudi koji će rado pomoći. A ova pomoć Vas neće koštati. Samo nas kontaktirajte. 
OK, onda Vas je naše pismo, e-pošta ili sms iznenadilo. Žao nam je. Pisali smo Vam jer ste kupili nešto od nekoga i niste platili. Možda ste jednostavno zaboravili. Sada je taj neko zamolio nas za pomoć. Zato je naše ime na pismu. Ali pronaći ćete i ime vjerovnika na pismu. Samo pogledajte. Ako se sjećate kupovine, provjerite bankovni račun. Možda se pojavio problem sa uplatom. Onda provjerite s nama. Možemo Vam pokazati mogućnosti plaćanja. Molimo Vas, stupite u kontakt. Hvala.
Sjajno. Dobre vijesti. Možda uplata još nije stigla do nas ili je negdje drugdje problem. Žao nam je. Hajde da zajedno to ponovo provjerimo. Molimo Vas, kontaktirajte nas kako bismo se sporazumjeli. Nakon ove provjere, dobit ćete potvrdu o uplati. To je konačni dokaz da je Vaš dug otplaćen. Onda, to je to.  Hvala za Vašu pomoć i Vaše vrijeme.
O, ne! Žao nam je. Molimo Vas, kontaktirajte nas da ne šaljemo pisma na pogrešnu adresu.
OK. Nekad stvari krenu po zlu. A to je bolno za sve koji su uključeni. Hajde da zajedno saznamo gdje su stvari krenule po zlu. Molimo Vas, kontaktirajte nas i obavijestite da potražnja nije ispravna. To je važno, jer trenutno ne znamo. I vjerovatno ćete dobiti još nepotrebnih pisama, e-pošte ili poziva. S druge strane, ako potražnja nije greška, možete u nekom momentu imati dodatne troškove jer će se sud umiješati. A i to je nepotrebno. Zato Vas molimo da nas kontaktirate, kako bismo se pozabavili datim problemom i ispravili sve. Hvala.
Da. Mi smo globalni igrač sa dosta certifikata, iskustva i sa godinama u poslu. Prosto pretražite ovu stranicu ili web. Ili nas kontaktirajte kako želite: napišite e-poštu, pozovite nas ili nas posjetite u našim kancelarijama. Pa, to je sav dokaz koji nam trenutno pada na pamet. Je li pomoglo? Ako ste još nesigurni, obratite se za pomoć centru za savjete dužnicima .
Da, moguće da jeste. Treba da odgovorite na tekstualnu poruku iz EOS-a. Isto važi i za sva pisma koja ste možda primili. Ako sms sadrži broj potražnje, možete ga iskoristiti da se direktno prijavite na naš portal i saznate više o zaostalom potraživanju. Ili nas kontaktirajte ovdje, odmah.
Svakako. Nekad stvari krenu po zlu. Žao nam je. Saznajmo zajedno šta je krenulo po zlu. Kontaktirajte nas kako želite: napišite e-poštu ili pismo, pozovite nas, posjetite naše kancelarije, ili upotrijebite službu poziva. Hvala.

Brinete se? Nemojte.

  Mobilni telefonMobilni telefon

  EOS Matrix d.o.o.
  Sjedište

  Trg solidarnosti 2a
  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Telefon: +387 33 846 975
  Mobilni: +387 63 370 386
  Faks: +387 33 569 251

  infoba@eos-bih.com

  Radno vrijeme:

  Ponedjeljak – Petak:
  08:00  - 18:00

  Za posjetioce:
  08:00   - 16:00

Pošaljite nam poruku. Poslaćemo vam odgovor.

Popunite obavezna polja.
Popunite obavezna polja.
Bitte füllen Sie das Pflichtfeld aus.

*obavezno polje